CSMIO/IP-S

Post Post

 

CSMIO/IP-S er en 6 akset digital cnc controller.
I kombination med en PC og software fra (Mach3, Mach4, CS-Lab) er dette et ideelt system for styring af CNC maskiner. CSMIO/IP-S er designet af professionelle, CNC producenter, specialister og hobbyfolk, der ønsker at udstyre deres maskiner med et effektivt, stabilt og fleksibelt CNC system til en rimelig pris.

Forbindelsen fra PC tilsluttes via Ethernet. Denne tilslutning giver en pålidelig og hurtig transmission, selv i hårde industrielle miljøer.

Nem installation.
En af de største fordele ved CSMIO/IP-S er den enkle installation. Ind- og udgangene er optisk isoleret (Analog portene er undtaget), der beskytter mod kortslutning, overophedning m.m. Alle digitale signaler er indrettet til industrien med 24 volt som standard. Enheden er indbygget i et kompakt hus, der kan monters på en DIN skinne.

CSMIO/IP-S controlleren fungerer med Mach3/Mach4 software, som er populært og kan tilpasses til de fleste krav med lidt kodning. Controllerens styresignal er (Step/Dir) og kan derfor styre de fleste nyere servodrev. Med en frekvens på 4MHz, giver denne controller den samme reduceret resonans og forbedrer ydelsen til stepper motore.


Specificationer.
Antal akser 6
Digitale indgange 32
Digitale udgange 16
Analog indgange 4
Analog udgange 2 (+/- 10V)
Forsynings spænding 24 VDC +/- 10%
Strøm forbrug 5W
Max volt på ind og udgange 30 VDC
Max udgangseffekt 250 mA
Analog spændingsområde 0-10 VDC
Max analog udgangseffekt 5 mA
Servostyrings type Step / Dir
PC forbindelse Ethernet 10/100Mb
Omgivende temperatur 0 °C til 60 °C
Omgivende luftfugtighed 10 til 95%